Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij

Szef kuchni poleca...

kuchię polską, inspirowaną tradycją, ale serwowaną w nowoczesny sposób.
U nas zjedzą Państwo rosół domowy z żołądkami kurzęcymi lub tradycyjnie z makaronem serwowany, chleb pieczony na zakwasie, białą kiełbasę robioną według przepisu naszych rodziców oraz kiełbasy i szynki własnego wyrobu i wędzone we własnej wędzarni.
Placki ziemniaczane czyli plince kaszubskie serwujemy nie tylko ze śmietaną. Goście chwalą placek z gulaszem. Sekretem naszego gulaszu jest mięso - wekowane sposobem babuni w słoikach.
Najważniejszą zasadą w naszej kuchni jest używanie produktów świeżych i dobrej jakości. Kucharze gotują jak dla rodziny, a porcja musi byc taka, żeby nikt nie wyszedł od nas głodny. Dbamy o pełny żoładek i...pełny portfel dbajac o umiarkowane ceny. 
Przy opracowywaniu menu sięgamy do tradycji kuchni polskiej. Wzorujemy się również na bogatych doświadczeniach mistrzów kuchni narodowych, celem zaspokojenia gustów nawet najwybredniejszych smakoszy.
Uzupełnienie menu stanowią wina, które dostarczane z najlepszych winnic, podnoszą smak potraw i deserów, poprawiają samopoczucie i wyzwalają radość życia.